Trind: Keratin Nail Restorer

Zoals jullie weten had ik dus een tijdje geleden een pakket van Trind gekregen om te reviewen voor mijn website. Vandaar dat jullie Trind nu wat vaker langs zien komen! Dit artikel gaat over een verzorgings nagellak van Trind de Keratin Nail Restorer. 

De kleur van de Keratin Nail Restorer is in het potje licht roze. Op je nagels zie je de kleur heel licht. Het is net een soort top coat. Deze ruikt ook heel erg lekker, het heeft een zoete geur. Dus het ruikt niet naar gewoon nagellak wat je van heel ver al ruikt. 
De Keratin Nail Restorer zorgt ervoor dat je nagels sterker worden en de roze kleur meer gezien kan worden. Ik heb hem al 2 weken lang elke dag op gedaan en ik merk niet dat mijn nagels sterker zijn geworden. Dat kan ook komen, omdat ik van mezelf al hele sterke nagels heb. De kleur van mijn nagels zijn wel wat roziger (is dat een woord?!) geworden. Ik ben namelijk 2 weken!! *echo* 2 weken geen nagellak gaan dragen, zodat mijn nagels een beetje rust hebben haha en niet te geel worden. In die 2 weken heb ik lekker de producten van Trind getest. Waaronder dus de Keratin Nail Restorer!
Als je op de foto hierboven klikt dat kun je hem beter lezen. De Keratin Nail Restorer hersteld de ''vochtbalans'' van je nagels. Deze Keratin Nail Restorer kun je meerdere keren op een dag gebruiken. De lak is niet echt zoals een echt nagellak, daar mee bedoel ik dat deze heel erg plakt. Niet aan alles, maar in het potje snap je. Het is geen soepele nagellak ja ik zocht naar het woord soepel! 

Ik raad deze je aan, als je last heb van nagels die heel erg droog zijn en geel aan het worden zijn. Natuurlijk kun je deze ook gewoon gebruiken, wanneer je wilt dus ook als je nagels niet eens geel zijn, maar alleen omdat je gezondere nagels wilt!

Deze Keratin Nail Restorer kun je kopen bij de Etos en de prijs weet ik niet helemaal maar wel meer dan 10 euro. Bij bol.com kun je hem ook kopen voor 13.99!