Kruidvat 1+1 gratis

Hoi! Misschien weten jullie dit al ja ik kom hier wel een beetje laat mee... Bij de Kruidvat is er een actie 1+1 gratis. Met nagellak en nagellak remover enz. Tot wanneer deze actie loopt weet ik niet. Zelf heb ik niet heel veel gehaald, maar wat ik heb gehaald ben ik wel blij mee! Klik op meer lezen als je wilt zien wat ik gehaald heb :)De actie was dus ook voor nagellak removers. Ik had een tijdje geleden de peel off base coat van Essence gekocht (waar nog een arikel over online komt). Op een andere blog had ik gelezen dat de kunst nagelremover van Kruidvat heel erg goed werkte om glitternagellak mee weg te halen. Ik vind het zo vervelend he, glitter nagellak weg halen! Daarom gebruik ik het niet zo veel, maar misschien nu wel nu ik na jaren deze remover gekocht heb:


Ik hoop echt dat deze werkt.  En er komt snel een artikel online zodra ik glitternagellak op heb gehad :). Ook heb ik erbij nog een remover gekocht. In totaal heb ik maar 3 euro betaald. Normaal betaal je voor die kunstnagelremover 5 euro! Die andere remover was namelijk 90 cent. Ik denk dat ik binnenkort nog een keer naar de Kruidvat ga om wat removers te kopen haha. 

Hebben jullie nog iets gekocht bij de Kruidvat?