Spelen met nagellak

Ik kon niet echt zo goed een bijpassende naam voor deze nail art bedenken. Dus vandaar ''spelen met nagellak''. De titel past er eigenlijk ook weer wel bij, want zo'n normale nail art is dit nou ook weer niet. Op Facebook volg ik een account met heel veel leuke nail art's. Ik zag deze nail art er ook voorbij komen. Het leek me eerst super moeilijk om hem na te maken, maar het viel wel mee! Je hoeft eigenlijk niet eens zo precies te doen. Hieronder zie je een foto van hoe mijn handen/nagels/blaadje eruit zagen toen ik er mee bezig was ahaha:


Klik hier beneden op meer lezen, om te zien hoe het er uiteindelijk uit zag!
De kleuren die ik heb gebruikt kun je hier beneden op de foto zien. Je kunt zelf natuurlijk ook andere kleuren gebruiken. Zelf vond ik deze kleuren leuk bij elkaar staan, omdat het felle kleuren zijn en dat past beter bij het weer :). Ik denk wel dat het handig is als je sowieso wit als basis lak gebruikt, zodat je de kleuren beter kunt zien. 


Wanneer al je nagels wit zijn heb je een rietje nodig. Een rietje?!?! Ja een rietje ahhaaha. Het is belangrijk dat ''je omgeving'' school blijft, dus haal alle spullen weg. Het enige wat je nodig heb is, een papiertje, plakband en een rietje. Als alles waar je zit weg is, plak je plakband om je nagels heen. Dat kun je doen, maar ik raad het je wel aan, zodat het handiger is om de rest weg te halen! 

Als je dat allemaal heb gedaan dan kan je beginnen met het echte werk. Als eerst pak je een blaadje, en je rietje. Op je rietje doe je nagellak, je zorgt ervoor dat als je blaast in je rietje het wel op je nagel komt. Hou het rietje ongeveer 5 cm van je nagel vandaan en blaas hard. Als het niet lukt probeer je het nog een keer! Je doet dat bij elke nagel en elke keer weer een andere kleur.

Hier onder nog een paar foto's van mijn nagels :)
Hahah, die bloemetjes op het laatst kon ik gewoon niet laten. En hoe vinden jullie deze nail art?