Swatch: Essence & Manhatten

Vandaag heb ik voor jullie een swatch van Essence en Manhatten. Ik had eerst alleen een kleurtje op mijn nagels, maar daar houd ik niet zo van....dus heb ik er maar wat glitters bij gedaan! Wil je weten hoe het eruit ziet? Lees dan verder :)


Ik heb als basis kleur natuurlijk de kleur van Manhattan gebruikt, natuurlijk het lijkt me ook logisch als je eerst de glitters aan brengt en dan de basis kleur nee. Er is alleen 1 min puntje... Het is echt niet zo mooi gelakt! Mijn linkerhand is mooier gelakt dan mijn rechterhand terwijl ik rechts ben. Ik maak niet echt mooie foto's van mijn linkernagels. Daarom laat ik toch maar mijn rechterhand zien :DIk wilde het wel opnieuw lakken, maar door dat @#$%^&*( velletje bij mijn middelvinger kon het niet, want dat velletje zit los. Met nagellakremover erover wow ja dat doet pijn geloof mij! Ik heb deze kleur(en) een week gedragen, zonder topcoat en het is er gewoon prima op gebleven! Echt heel erg tof.

Wat vind jij van deze kleuren?