Trind: CC190 - Purple Sunset

In dit artikel nog een swatch van een van de Trind lakken! Dit keer een paarse kleur. Paars? Die kleur zie je ook niet zo vaak voorbij komen ik mijn nagellakstash. Een lichte kleur paars misschien wel weer. Wil je weten hoe deze kleur eruit ziet op je nagels lees snel verder!


De lakken van Trind vind ik super fijn. Dus ik wist sowieso wel dat deze nagellak van Trind ook goed zou zijn! Deze paarse kleur van Trind is niet te donker. Ik hou zelf niet van een hele donkere paars! Hieronder een aantal foto's van de nagellak. Ik heb op mijn nagels 2 laagjes. Niet meer!Dat vind ik heel erg fijn van Trind. Dat de lakken snel dekkend zijn! Bij veel lakken moet je echt 728292 laagjes aanbrengen voordat deze gedekt is en bij Trind maar (eigenlijk) 1.5 haha. Deze paarse kleur vind ik ook heel erg mooi!

En hoe vinden jullie deze paarse kleur?