Swatch: Essie, Lovie Dovie

Roze kleuren, daar heb ik er veel van in mijn nagellakstash! Maar een roze kleur die ik echt wel mooi vind is de roze kleur van Essie! Lovie Dovie is de naam. In dit artikel dus een swatch! Ik heb deze al een keer geswatched, maar nu een reswatch...?!


Ik heb 2 lagen op mijn nagels zitten. Wow lagen, klinkt echt heel erg veel! Laagjes dan maar :) Deze kleur van Essie dekt heel erg fijn.

Het kwastje is ook zo dat alle nagellak in 1 keer op je nagels zit. Heel veel kwastjes zijn anders, maar toch lakken ze allemaal goed op hun eigen manier. Het kwastje van O.P.I is heel anders dan die van Essie, maar toch vind ik ze beide heel erg fijn. Ik weet niet hoe dat komt eigenlijk hahaha.


En wat vinden jullie van deze roze kleur van Essie? Of hebben jullie een eigen favoriete roze kleur :) Laat het me weten bij de reacties!