Sally Hansen: Jungle Gem

Weten jullie nog dat pakketje wat ik van Sally Hansen had binnen gekregen? Nee? O, klik dan hier. Er zaten 2 Sally Hansen lakken bij en nog meer andere leuken dingen! En in dit artikel laat ik een swatch zien van een van deze lakken van Sally Hansen.


Deze nagellak van Sally Hansen heet ''Jungle Gem'' en het is nummer 674!

Toen ik het pakketje had uitgepakt viel deze nagellak mij meteen op. Dat zou je niet zeggen, want het is een donker kleurtje en normaal houd ik daar niet zo heel erg van. Ik kon het daarom ook niet laten om deze op mijn nagels te lakken. Op de foto's heb ik maar 1 laagje. 1 laag maar?! Ja! Deze lak dekt echt super super goed. Dat niet alleen, ook droogt deze echt snel. Ik ben echt super blij met deze nagellak. Ik had zelf nog geen Sally Hansen dus ik was ook wel heel erg benieuwd naar deze nagellak. Ik heb ook nog een andere nagellak van Sally Hansen met glitters. Daar komt ook nog een artikel over op mijn blog!Ik vind zelf dat ik mijn ringvinger heel mooi gelakt heb! al zeg ik het zelf. Nee maar serieus. Ik ben echt heel erg tevreden over de nagellakken van Sally Hansen, want het zijn gewoon top nagellakken! Ik heb er maar 2 maar goed.. Sally Hansen is dus echt een aanrader als je niet weet welke nagellak je moet kopen of als je naar een sneldrogende nagellak zoekt!