Trind: CC191 - Tropical Blue

Goedemorgen! Vandaag laat ik jullie mijn laatste lak van Trind zien (de laatste van de 4 die ik heb binnen gekregen). Ik was heel erg benieuwd naar deze kleur, omdat deze glitters had :) Wil je weten hoe deze eruit zag op mijn nagels? Lees dan snel verder.


Bijna alle nagellakken van Trind dekken binnen 2 laagjes. Haha ik zeg bijna alle lakken, maar ik heb er maar 4 van Trind. Ze lakken ook heel erg fijn, omdat dat kwastje niet te dik is. Het is gewoon een normaal dun kwastje. Op de foto's hieronder heb ik dus 2 laagjes nagellak op mijn nagel zitten.

Ik heb bij mijn wijsvinger een heel lelijk velletje los zitten.. Ik weet niet hoe het komt :( Dit is ook zo bij de foto hieronder.


De kleur zelf vind ik super leuk, alleen iets te donker voor mij. De kleur is eigenlijk met 1 laagje al gedekt, maar omdat ik wilde kijken of hij met 2 laagjes mooier gedekt was heb ik 2 laagjes gedaan. En ja, hij is mooier met 2 laagjes!