Trind: Soft Cuticle Pen

Hey, de titel van dit bericht zegt het al zo'n beetje. Ik ga jullie vandaag laten weten wat mijn mening is over de Trind Soft Cuticle pen. Jullie hadden in een van mijn vorige artikelen al iets kunnen lezen over nagelriem olie. Klik hier, als je het nog wilt lezen. Klik op meer lezen als je wilt weten wat ik van de Trind Soft Cuticle Pen vind.

Ik heb deze trouwens gekregen bij mijn Trind pakket. Ik was zelf heel erg benieuwd over deze nagelriem pen van Trind. 

Zal ik maar eerst even vertellen wat nagelriemen zijn? voor de mensen die denken wtf zijn nagelriemen... Nou oke, kijk eens naar je nagels. Dat randje wat om je nagel zit, dat is je nagelriem. Het is vaak bij veel mensen zo dat die randjes heel erg droog zijn. Ik vind dat er vaak niet echt fris uitzien haha. Niet iedereen heeft dat hoor. Het kan komen doordat je pijnlijke stukjes daar heb zitten, of gewoon harde stukjes. 


Het is de bedoeling bij deze pen van Trind dat je het aanbrengt op je nagelriem duh. Je doet dit op elk gewenst moment. Na een tijdje worden je nagelriemen heel zacht :-) Volgens mij hoef ik er niet echt een hele uitleg bij te gaan geven! 


Bij deze pen zitten aan de achterkanten nog 3 extra van die dopjes. Dat is zeker wel handig, als de oude helemaal op is, of gewoon stuk/vies. Pluspunten vind ik hier zeker van dat deze lekker ruikt, en niet heel erg vettig is net als die van Essence. Ook droogt het snel, dus dan zijn je vingertoppen niet vet enzo. Ik vind dit wel een aanrader voor als je last heb van droge nagelriemen. Als je dat niet heb hoef je het ook niet te kopen, want zo goedkoop zijn ze nou ook weer niet. Maar je krijgt wel iets goeds van je geld :)