Annalies Nails bestaat 1 jaar!

Annalies Nails bestaat 1 jaar vandaag yeey. Oke hey, goedemorgen! Ja je heb het goed gelezen. Vandaag bestaat mijn website 1 jaar. Niet dat ik een heel feestje ga geven ofzo, maar ik ben er gewoon heel erg blij mee. Het is gewoon super cool wanneer je blog  jarig is oke.


Mijn blog begon op 8 juni 2012 NEE ECHT?!. Dat kwam eigenlijk doordat ik eerst een nagellakstash opnam die ik vervolgens op YouTube had gezet. Eerst had ik geen nagellakrek dus filmde ik alles super raar door elkaar en alluzzz en later had ik een rek gekocht en vond ik nagellak nog coolerder. Ik had toen nog een *piep* camera, nee echt. Ik snap niet waarom ik daarmee ooit gefilmd heb. Weten jullie nog mijn oude stash? Kijk het hieronder ;p


Hij duurt ook heel erg lang, het filmpje. Terwijl de stash die ik nu heb veel sneller is. Ik had dus een nagellakstash, ja uh super tof natuurlijk. Maar eigenlijk wilde ik echt een mooie blog hebben. Met 8754321 bezoekers per dag. Nou daar kan ik natuurlijk van dromen ahahha

Nee, maar grapje ik ben wel blij met wat ik tot nu toe bereikt heb! Ik heb ook een heleboel pakketjes gekregen voor mijn blog. Wat ik dus NOOIT verwacht had, dat ik dat zou krijgen. Ook heb ik een heleboel leuke reacties gehad in het echt en gewoon via mijn blog en social media haha. Daarom ben ik super blij dat jullie mijn blog bekijken en reageren en alles! 

Ik had ook niet gedacht dat ik nog door zou gaan met bloggen. De meeste mensen die bloggen een paar dagen en dan weer een week niet weer 1 dag een artikel. Dat vind ik zelf zo verveld. Dus wilde ik zo graag door gaan met bloggen! De eerste dag toen ik mijn blog had, had ik al 3 artikels op mijn blog (haha ik was echt een loser, wie post er nou 3 artikels achter elkaar om 22.00 nog.... ja ik..) Ja nee, dat deed ik echt. Soms wanneer ik op school was en ik verveelde me ging ik bloggen. Ik had dus toen ook een paar artikels achter elkaar gepost. Ik snap niet waarom ik dat deed, want de week daarna had ik niet veel te posten. 


Ook heb ik mijn lay-out *even tellen* rond de 6 keer veranderd. Dit is mijn 6e keer. De lay-out die ik hiervoor had, vond ik mijn leukste. Deze die ik nu heb vind ik wat overzichtelijker dan de vorige. Dus met deze ben ik ook heel erg blij!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zoals jullie misschien al weten staat er ook al een winactie online en ik heb daar wel een aantal leuke artikels/video's van gezien! Zoals deze van Sophie


Super leuk is dit filmpje he? Ik vond hem echt super ben er ook enorm blij mee! Uiteraard kun je nog mee doen met mijn winactie klik dan hier. Het filmpje staat hieronder. Ik hoop dat je mee doet! Heleen klik op haar naam voor haar blog en het artikel. Ik vind het super leuk als iemand dat post op haar blog! Dus als jij dat ook heb gedaan, laat beneden bij de reacties het linkje van dat artikel even staat aub :)


6 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je blog!
  Ik ben trots op je.
  Leuk om te zien dat het steeds mooier wordt en dat steeds meer mensen je blog weten te vinden.
  Moeten we vandaag maar eens vieren met een flesje nagellak :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeaah, gefeliciteerd. c:
  Echt gaaf dat je in een jaar tijd al een blog hebt met meer dan 23.000 bezoekers. Ga zo door! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Joshka Dankjewel Joshka! Ik ben er ook blij mee :D Ik had echt niet verwacht dat ik zoveel bezoekers zou hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd. En de bezoekers die heb je echt verdient. Je bent erg gegroeid in het bloggen/filmpjes maken. Hopelijk mag het nog velen jaren zo door gaan.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Annalies! Een dikke proficiat!
  2 maand geleden bestond mijn blog ook 1 jaar!
  Ik zie echt dat je blog enorm gegroeid is! <3
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefeliciteerd Annalies! Jouw site is zo leuk, en je video's ook, echt super leuk dat hij gisteren een jaar bestond. Hopelijk nog vele jaren! Liefs. x

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)