How to: snel glitter nagellak verwijderen

Je kent het misschien wel, zie je zo een leuke glitternagellak staan in je nagellak collectie maar wil je hem niet dragen omdat je de lak er ook weer af moet halen! Ik denk dat de meeste mensen dat wel hebben, want zeg nou eerlijk glitternagellak van je nagels afhalen is ook echt de reden waarom veel geen glitternagellak dragen. Misschien denk je, dat probleem heb ik niet. Zelf ken ik genoeg mensen die dat probleem wel hebben! Ik heb een hele handige truuc om glitternagellak snel van je nagels af te krijgen. 

In dit artikel leg ik voornamelijk uit met plaatjes, want dan kun je het goed zien. Er zijn misschien wel heel veel andere mensen die zo een artikel op hun blog hebben staan, maar zelf wilde ik het ook vertellen! Veel spullen heb je niet nodig. Alle spullen die je nodig heb, heb je volgens mij wel gewoon in huis liggen.
Wat heb je nodig: aluminiumfolie, watjes en nagellakremover. 

Als eerst knip je een watje in vieren zoals je dus ziet op het plaatje hierboven.

Vervolgens leg je het op je nagels neer om te kijken of het goed zit. Je doet er daarna nog al veel nagellakremover op. Met veel bedoel ik dat het wat je helemaal nat is, maar dat je het ''overige'' nagellakremover terug stopt. Dus niet dat het heel erg druipt.

Als je dat natte natte watje op je nagels heb zitten wikkel je er folie omheen. Je wacht ongeveer 9 minuten. Ik heb nagellakremover zonder aceton gebruikt dus dan moet je wat langer wachten. Wanneer je nagellakremover met aceton heb, kun je het na 5 minuten weg halen. 

Ik had niet genoeg tijd gewacht... Dit was na 3 minuten toen had ik het eraf gehaald. Je moet echt ongeveer 9 minuten wachten. Wanneer je het watje eraf haalt kun je natuurlijk ook met nog een watje het overige eraf halen hoe je het normaal doen!

Handig he?