Swatch: Orly - Synchro

Hallo! Vandaag heb ik voor jullie een swatch van de nagellak ''synchro'' van Orly! Ik heb hem ooit al een keer eerder op mijn blog hebben staan, maar dat is echt van een hele tijd terug. Het is ook een hele mooie kleur vind ik, en daarom heb ik hem nog een keer op mijn blog staan!

De kleur zelf dekt wel oké, het kan beter. Ik heb hiervan 2 laagjes op mijn nagels zitten. Er is ook geen top coat over, de kleur zelf geeft dus wel een glans. Kleuren met van die hele mini glitters, daar houd ik niet echt van. Ik vind het er zo niet mooi uit zien. Deze nagellak heeft dat niet, meestal hebben die lakken met van die zachte roze kleuren (deze kleur is niet zacht, maar je snapt wat ik bedoel hoop ik). Ik heb bij mijn middelvinger zo'n velletje los zitten bij mijn vinger. Dat doet echt heel erg veel pijn, ik ging er perrongeluk met nagellakremover over, en AUW dat deed pijn. Niet normaal, ga nooit met nagellakremover over een los velletje op je vinger. Deze kleur heb ik bij enchantra.eu gekocht!

Wat vinden jullie van deze kleur?