Nageldroger van de Blokker

Jullie kennen hem vast wel! De nageldroger van de Blokker! Ik heb hem zelf al een tijdje, ik dacht steeds ''wel een artikel op mijn blog, nee toch geen artikel ervan op mijn blog, of toch wel...'' Uiteindelijk is het dus een ja geworden! Klik op meer lezen als je wilt weten wat ik van de nageldroger van de Blokker vind. 


Ik keek in zo'n blaadje in een reclame blad van de Blokker. Zag ik staan ''nageldroger'' ik ging de volgende dag meteen naar de Blokker om er een te kopen. Ik heb hem gekocht voor 5 euro, bij de Blokker dus. Mijn verwachtingen waren niet zo hoog van deze nageldroger. Ik bedoel, hij was maar 5 euro?! En zo goed ziet hij er nou ook weer niet uit, toch? 

Ik ben meteen mijn nagels gaan lakken om te kijken of hij wel goed was, en of mijn nagels snel droog waren.   Nou, dit was dus niet het geval. Ik ben echt niet tevreden met deze nageldroger. Het was ook wel te verwachten, maar ik had er wel iets meer van verwacht... 

Er komt super weinig lucht uit dat ding. Als je het wel wilt laten drogen met deze nageldroger, kan het misschien 10 minuten duren. Het ligt er ook echt aan wel welk merk je dan gebruikt! Dit is dus geen aanrader. Als je wel opzoek bent naar iets wat je nagels snel laat drogen, zou ik dan maar gaan voor de Essence nail art express dry drops! Dat is dan wel echt een aanrader, en die droogt je nagels wel sneller. Ik gebruikte hem vroeger heel veel, maar nu eerlijk gezegd niet meer... Waarom weet ik niet hahhaah

Dus om alles even kort samen te vatten:

Pluspunten:

- Klein
- Niet zwaar

Minpunten:

- Werkt niet
- Komt weinig lucht uit
- Je nagels drogen niet