Swatch: Miss Sporty, 463

Vandaag een swatch van 2 van de 3 lakken die ik had van Miss Sporty. Wil je de swatch zien van de roze lak? Klik dan hier. In dit artikel laat ik een swatch zien van een blauwe soort achtig iets lakje. Wil je weten hoe deze kleur er uit ziet op je nagels? Lees snel verder. hele mooie foto he? ahahah.


Dit is echt de kleur waar ik het meest blij mee ben! Van de 3 lakken vind ik deze het mooiste. Nou niet per se de mooiste, maar de beste. Ja de beste, ik denk dat dat wel goede woorden zijn. Deze kleur daar hoef je maar 2 laagjes voor aan te brengen. En wat droogt deze snel voor een budget merk! Echt super tof. Ik heb wel een kleurtje (ook van Miss Sporty toevallig) die er heel erg op lijkt. Nou niet heel erg, maar dit is de donkere versie ervan haha.


Met deze kleur ben ik heel erg tevreden. Hij dekt snel (2 laagjes) en droogt snel! En ook deze lak heeft zo een gel finish. Tegenwoordig zie je veel nagellakken waar op staat -gel finish-. Deze nagellak is zeker een aanraden voor als je zo een kleur zoekt. Zo duur is deze ook niet. Dus als je van goede budget nagellak houdt is dit wel een aanrader. Ook heeft deze een hele mooie naam. Namelijk - oke nee hahahah.


Voor 2.50 bij de Meeuwsen of Etos! En wat vindt jij van deze kleur?