Van Gogh nails

Weten jullie nog mijn vorige 'nails insprired by artwork'? Toen had ik Mondriaan nagels! Dit keer heb ik van Gogh nagels. Wil je weten hoe ze eruit zien, lees dan snel verder! Het schilderij waar het trouwens vandaan komt heet ''Starry night ballance'' van van Gogh!

Ik ga niet helemaal uitleggen hoe ik dit gedaan heb, want dat is best veel werk! Hieronder een aantal afbeeldingen van mijn nagels.

Dit waren mijn nagels NET wanneer ik het gemaakt heb.


Deze foto heb ik 1 week later gemaakt.
Je zult wel denken ''wtf waarom moet ik weten wanneer zij die foto's gemaakt heeft?'' Nou dan kun je zien hoe goed de top coat van Seche Vite is! Ik vind dit echt een super coole top coat, want je nagellak blijft er zo mooi opzitten. Dat moest ik gewoon even kwijt.

Misschien denk je waarom heeft ze eigenlijk van Gogh nagels. Ik heb voor mijn kunst opdracht voor school dat ik elke week een andere nail art doe met een kunstenaar. En nee, niet iedereen moet dat doen haha, maar omdat ik nagels lakken zo leuk vind had ik gevraagd of ik dit voor deze opdracht mocht doen en ja dacht mocht dus. Ik krijg er dus ook een cijfer voor, maar niet voor elke nail art los. Ik krijg en cijfer voor alles bij elkaar denk ik...Ik heb trouwens als basis kleur een donker blauwe kleur van Trind gebruikt. Klik hier voor de swatch
Hoe vind jij mijn van Gogh nagels?

9 opmerkingen

 1. Mooie nailart, heel leuk gedaan!
  En die blauwe kleur van Trind is ook geweldig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er vandaag nog een filmpje over gemaakt! :O Toeval!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Annabel ja ik heb hem gezien super leuk! En echt cool dat je op mn site reageerd haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Annalies
  Haha, dankje voor je reactie! Ik vind jou sterrennacht super goed gelukt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Annabel Ik ga je gelijk volgen op bloglovin' :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Annabel omg dankjewel :D , ik volg je ook via Bloglovin! Jouw nail art's zijn super gaaf

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)