Filmpje

Ik denk niet dat er echt een artikel komt over mijn vakantie in Thailand! Daarom heb ik een filmpje gemaakt. Het is gefilmd met mijn iPod 4 dus het is niet super beeld, maar eigenlijk is het beeld wel beter dan ik dacht de kwaliteit dan. Ik heb een aantal dingen gefilmd die ik kon filmen, want soms dacht je er gewoon niet aan om te filmen. Veel plezier bij het kijken van het filmpje :) Klik op meer lezen als je het filmpje wilt kijken!
Vergeet niet te abonneren op mij op YouTube :) Laat in de reacties hierbeneden (of op YT) achter wat je van het filmpje vond/vind/vand/vund/

4 opmerkingen

 1. Hoe doe je met je ipod 4 zulke pauze's & muziek?? en leuk filmpje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Suzanne Ik heb het bewerkt! Je moet gewoon losse stukjes filmen en aan elkaar plakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe plak je ze aan elkaar :P>.<

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @suzanne Dat heb ik gedaan via een progamma op mijn laptop :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)