Thailand

Misschien heb je het niet gemerkt, maar de afgelopen 3 weken zijn er maar 5 nieuwe artikels op mijn blog gepost. Ik was namelijk in Thailand!

Ik zou niet zeker weten of ik in elk hotel wi-fi zou hebben. Daarom waren er niet meer artikels online en ik had er 5 ingepland voor de zekerheid! Sowieso zou ik na die 5 artikels niks posten, want de blogger app bevalt mijn niet helemaal. Ik heb nu altijd zo een Jump Break (dat ik dat stukje waar je op klikt met lees verder). Dus als iemand weet hoe je dat moet instellen op de blogger app ALSJEBLIEFT zeg het :)

Deze week komen er natuurlijk weer andere artikels online! Ook wil ik iets een beetje veranderen aan mijn blog... 


1 opmerking

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)