Nail art

In dit artikel heb ik een nail art voor jullie. Ik heb hem al eens eerder zelf op gehad, maar mijn nicht was laatst bij mij en zij vond hem ook mooi dus heb ik hem ook bij haar gemaakt. Ze vond deze keer zo mooi dat ze hem nog een keer wilde. Dus na dit artikel komt er nog zo een artikel (met dezelfde nail art) alleen wel met andere kleuren natuurlijk :) 

Omdat mijn nicht weet dat ik enorm veel van nagellak houd neemt zij vaak uit Duitsland een lakje voor me mee. Dit keer heeft ze een nieuwe P2 lakje voor me mee genomen. Met een volume gloss en een heel fijn kwastje. Ik ga hem ook zo snel mogelijk swatchen! 

Hier onder laat ik een filmpje zien hoe ik deze nail art gemaakt heb. Dit filmpje staat al een tijdje op mijn YouTube. 


Bij mijn nicht heb ik het deze keer gedaan met zachte kleuren! Het ziet er heel erg leuk uit als je van dichtbij kijkt. 


Als basis kleur heb ik Lovie Dovie van Essie gebruikt en als kleur erover heb ik de nieuwe lak van P2 gebruikt. Wat vinden jullie wat deze kleuren combinatie?