Review: Trind Nail Brightener

Hoi allemaal, vandaag ga ik jullie mijn mening geven over de Trind Nail Brightener. Die ik een tijdje geleden opgestuurd kreeg. Benieuwd? Lees dan verder.

Ik maakte het doosje open en ik dacht huh paarse top coat? Ik heb al een rode top coat gehad (lees hier meer over). Maar dus las ik het pas verder goed. Ik lees bijna nooit dingen voordat ik het ga gebruiken. Vaak denk ik wel ''o ik weet het wel'', maar nee. Deze nagellak is dus voor een frisse nagel''look''. 

Dat had ik wel kunnen verwachten, want voor een top coat?? Nee... Het is de bedoeling dat als je al je nagellak weg haalt je een laagje van deze nagellak op doet! Deze nagellak zorgt ervoor dat al je imperfecties met 1 laagje weg zijn. Er stond ook bij dat het je een frisse french manicure look geeft. Dus heb ik mijn nail white pencil van Essence gebruikt, klik hier voor het artikel daarover. Omdat mijn nagels nog al een beetje geel zijn... 


Dus heb ik het gecombineerd met deze 2 producten. Ik had nog wel wat droge stukjes op mijn nagels. Die zijn niet meer te zien op de foto. Alleen nog op mijn middelvinger *kuch*. Dus het klopt wel dat deze je ''imperfecties'' weg haalt met 1 laagje! Het enige minder leuke van dit product is dat mijn nagels paars zijn? In sommig licht is het paars, maar soms dan opeens even niet meer... 


Goed, het ziet er wel anders uit als het paars ik. Wel had ik gedacht dat het roze zou zijn, omdat er staat dat het je een frisse french manicure look geeft. En volgens mij is dat roze en niet paars haha. Voor de rest lakt deze prima en droogt ook heel erg snel!

Dit verzorgingsproduct kun je bij onder andere de Etos kopen voor 13.95.

En wat vind jij van de Trind Nail Brightener?