ATM: Favo merken

Hallo, ik wist even niet hoe ik dit artikel als titel moest noemen (wow, rare zin). Ik heb inmiddels zoveel nagellakken, omgggg! Dus ook veel merken :) Er zijn wel een aantal merken die ik zo fijn vind, maar niet heel veel van heb... Dat ligt soms ook aan de prijs. Voor sommige is een nagellak van 6 euro al duur en voor andere is dat juist weer heel goedkoop! In dit artikel laat ik jullie mijn favorieten merken zien, en dit keer dan geen budget merken. Ik zal binnenkort wel een budget favorieten merken laten zien.

Als eerst heb ik O.P.I. Ik vind dit merk zo fijn. Al moet ik eerlijk zijn is O.P.I best wel duur... Nu al helemaal nu de Sephora weg is! Je betaalde eerst bij de Sephora rond de 11.95 ongeveer en nu als ik een mooie lak zie en dan naar de prijs kijk is deze gewoon 15.95?! Oke, dat vind ik dan wel duurder dan wat het eerst kostte. Ookal is het maar 2/3 euro verschil, hahah het klinkt toch op de een of andere manier veel prijs verschil. O.P.I is wel absoluut een aanrader (eigenlijk alle merken die ik in dit artikel behandel).


Daarnaast heb ik nog Essie. Ik heb niet zo veel lakjes van Essie maar 4. Al ben ik wel enorm fan van de Essie lakken. Het kwastje is gewoon zo gemaakt dat je maar 1 keer over je nagel hoeft dan is je hele nagel al meteen met nagellak, en het kwastje is gewoon stevig en dik! De lakken van Essie kosten 10 euro. Dus dat is wel goedkoper van O.P.I.


Als laatste favorieten nagellakken heb ik China Glaze. Dit merk heeft gewoon zooo veeeeel kleuren om uit te kiezen! Het mindere van China Glaze is dat het kwastje best wel dun is. Maar ach, uiteindelijk gaat het om de kleur :p Ik weet niet of ik dit echt een budget merk kan noemen, volgens mij niet. China Glaze kost 7 euro en kun je kopen op internet. In de winkel kun je ze helaas niet kopen.


Wat is jullie favorieten nagellak-merk?