What's on my iPhone 4s?

Ik heb al een tijdje mijn iPhone en ben daar ontzettend blij mee! Het is de eerste telefoon waarvan ik echt denk ''wow ik ben echt blij met mijn telefoon''. Ik heb mijn telefoon dus al een tijdje, en ik heb er ook al een aantal app's opstaan. Lang niet alle leuke app's. Dus daarom heb ik een filmpje gemaakt, zodat jullie konden zien wat er op mijn telefoon stond en of jullie ook nog andere leuke app's weten! Veel kijk plezier.


Kun je op een of andere manier het filmpje niet kijken? Klik dan hier.  Vergeet ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! 

Heb jij nog leuke app's?2 opmerkingen

  1. Heel leuk filmpje en jij bent echt een mooi meisje zie ik op je ig foto's zo mooi... je moet echt blij zijn met jezelf meid! :) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)