Thaise nagellak: Glitter roze

Aweer roze...Ja! Maar dit keer een donker roze kleur. Dit was het enige potje van de ander 5 kleuren die mij het meest opviel. De andere kleuren waren namelijk • niet saai • maar licht van kleur. En deze kleur is wel wat donkerder dus valt deze sneller op.

Wat mij als eerst opviel toen ik de kleur zag. Was dat er kleine glitters in zaten. Eigenlijk vind ik dat ook helemaal niet leuk... Glitters in mijn nagellak. Het licht er ook wel aan wat voor glitters. Maar deze vind ik niet zo leuk, omdat je de glitters heel erg ziet.


Misschien zie je de glitters niet op de foto, maar wel in het echt! En de kleur is ook te donker. In de zomer houd ik meer van pastel en felle kleuren. Pastel en fel zijn echt het tegenovergestelde van elkaar hahaha! 

Wat vind jij van de kleur?