Nail art

Ik heb de laatste tijd niet meer zo vaak een nail art op mijn blog staan. Dat komt omdat ik op sommige momenten helemaal geen inspiratie meer heb... Of dan heb ik inspiratie, en dan vergeet ik weer wat ik eigenlijk nou op mijn nagels wilde hebben :( Heel vaak heb ik roze nagels, en dit keer heb ik gewoon groene nagels. Ben je benieuwd wat voor nail art het is? Lees snel verder.

Ik weet eigenlijk niet hoe ik deze nail art moet noemen. Het is een nail art met glitters, en een folie (effect) en dan op mijn middelvinger rinestones! Op mijn ringvinger zijn er hartjes. De hartjes zijn niet perfect gelukt, omdat het mij gewoon niet lukte. Die dag had ik al 3 x mijn nagels opnieuw gedaan. Dus had ik echt geen zin meer om deze ook opnieuw te doen ahahha.
Hoe vinden jullie de nail art?


5 opmerkingen

 1. wow, vet mooi, maar wil je de volgende keer ook uitleggen hoe je het moet doen, echt een tutorial?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. maar het is gewoon leuker als je het zelf ook na kan maken :)

   Verwijderen
  2. dat zonder het beantwoorden ben ik trouwens ook maar ik wist niet dat dat kon

   Verwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)