First Things Tag

Hey allemaal, dit is volgens mij de eerste keer dat ik echt een tag doe op mijn blog die niet met nagellak te maken heeft. Het leek me gewoon leuk om een keertje vragen te ''beantwoorden'', want meestal ben ik degene die altijd vragen stelt aan mensen, hahaha! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en misschien doe ik ooit nog een keer wel een Tag met vragen.

Eerste ding wat je doet als je in de ochtend wakker wordt
Als aller eerste kijk ik even op mijn telefoon. Ja dat gaat gewoon vanzelf, ik wil natuurlijk wel even weten wat er die avond is gebeurd toen ik aan het slapen was haha. Nee dat ook weer niet, maar het gaat echt waar vanzelf. Ik wil eerst even op YouTube kijken, mijn mail even bekijken en beantwoorden. Niet dat er zoveel gebeurt in een avond, maar goed.


Eerste wat je doet als je naar de sportschool gaat
Deze vraag is niet zo moeilijk te beantwoorden voor mij, want ik ga niet naar de sportschool. Ik zit wel op hockey, maar dat is geen sportschool.

Eerste ding wat je doet op school
Even iedereen gedag zeggen (mijn vrienden/vriendinnen). En al mijn boeken in mijn kluisje dumpen die ik voor de laatste uren niet nodig heb, want ander is mijn tas zooooo zwaar!

Eerste verkeersongeluk
Ik ben wel eens aangereden met de scooter. Nou iemand reedt mij aan. Ik weet de datum zelf nog uit mijn hoofd, ik ben zo raar klopt  het was op 28 april om 17.15 ongeveer. Het jaar waarin het gebeurde weet ik ook niet, ik weet wel dat ik in groep 7 of 8 zat. Het verhaal weet ik ook nog, ik ging mijn fiets ophalen met mijn moeder van de fietsen maker, en daarna wilde ik nog een cadeau voor mijn broertje kopen (hij is 29 april jarig haha) en toen kwam er een scooter heel hard aan en ik dacht shit, wtf moet ik doen. Nee zo dacht ik het ook niet, want ik was nog niet zo oud hahhaha. En toen was het al gebeurt en kwam de ambulance en ik ging naar het ziekenhuis en had een gebroken pols.

Eerste ding wat je wilt doen als je ouder bent
Ik wil zo graag een hond hebben. Als ik ouder ben is een van de dingen wat ik zo graag wil doen, een hondje kopen! Misschien tegen die tijd denk ik aan wat heel anders, maar goed hahahah.

Eerste keuze qua nagellak
Ik denk dat ik ga voor O.P.I, Essie of China Glaze ga. Ik kan bij deze vraag nooit echt kiezen.....

Eerste grote aankoop
Ik heb zelf nog niet iets duurs gekocht. Meestal krijg ik het van mijn ouders als verjaardags cadeau of voor kerst, idk. Ik wil wel zo snel mogelijk een nieuwe camera kopen (spiegelreflex!!!!!)

Eerste baantje
Ik werk niet.

Eerste keer in een vliegtuig
Pffff, dat was toen ik 6 maanden was denk ik?? Ik vlieg best wel vaak met vakanties! Dit jaar bijvoorbeeld naar Thailand.