Nieuwe camera, omg!

Zoals jullie weten was ik een hele tijd geleden jarig. Ik wilde al zo graag een nieuwe mooie spiegelreflex camera hebben. Dat kwam, omdat ik op andere blogs hele mooie foto's zag. Mijn oude camera kan ook mooie foto's maken, maar met deze camera kun je het gewoon nog mooier. Bijvoorbeeld, de achtergrond heel wazig maken dat gaat gewoon vanzelf, en met mijn oude camera moest je dat weer bewerken op de computer. Of je moest gewoon een keer geluk hebben dat het er mooi uit zag hahaha.

Precies die middag was ik in de stad met mijn vriendin Zoe. We liepen de Media Markt in, omdat we een soort van gevlucht waren lang verhaal,  ahahhahaha! Dus daar zag ik deze camera en er waren er nog maar 4 van. Ik had natuurlijk niet zoveel geld mee om hem toen te kopen. Ik belde mijn vader of hij in de avond met mij naar de Media Markt wilde.

Na het eten gingen we meteen naar de Media Markt. Er lagen er nog maar 2 dus ik was zo blij dat ik meteen was gegaan :)

Onderweg met mijn nieuwe cameraaaaaaa!
In duh autoThuis, ik wilde mijn camera meteen openmaken. De foto's heb ik gemaakt met mijn iPhone. Mijn vader wist wel hoe het moest met de lens enzo, want hij heeft ook een Nikon. Ik vond het wel jammer dat hij eerst nog moest opladen, want dat duurde ongeveer 1 uur. 


Mijn camera was eindelijk opgeladen. Ik ging meteen foto's maken van alles wat ik zag. Omg, deze camera is dood scherp. Zelf in het donker was het scherp! De flits is zo mooi.. 

Mijn nieuwe Nikon D3200. 

10 opmerkingen

 1. Ah wat leuk, gefeliciteerd met je nieuwe camera! Wat een mooi ding!
  Ben benieuwd naar je foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is je camera dood scherp? Doodelijk cool

  Hihih. Cant wait to see your pics.

  Kusss.
  Zjenes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie camera! Super leuk! Ik ben ook nog steeds aan het sparen voor een nieuwe! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh, dankjewel :) Jij heb ook een hele leuke blog! Volg je ook via Bloglovin :D

   Verwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)