Nieuwe camera, omg!

Zoals jullie weten was ik een hele tijd geleden jarig. Ik wilde al zo graag een nieuwe mooie spiegelreflex camera hebben. Dat kwam, omdat ik op andere blogs hele mooie foto's zag. Mijn oude camera kan ook mooie foto's maken, maar met deze camera kun je het gewoon nog mooier. Bijvoorbeeld, de achtergrond heel wazig maken dat gaat gewoon vanzelf, en met mijn oude camera moest je dat weer bewerken op de computer. Of je moest gewoon een keer geluk hebben dat het er mooi uit zag hahaha.

Precies die middag was ik in de stad met mijn vriendin Zoe. We liepen de Media Markt in, omdat we een soort van gevlucht waren lang verhaal,  ahahhahaha! Dus daar zag ik deze camera en er waren er nog maar 4 van. Ik had natuurlijk niet zoveel geld mee om hem toen te kopen. Ik belde mijn vader of hij in de avond met mij naar de Media Markt wilde.

Na het eten gingen we meteen naar de Media Markt. Er lagen er nog maar 2 dus ik was zo blij dat ik meteen was gegaan :)

Onderweg met mijn nieuwe cameraaaaaaa!
In duh autoThuis, ik wilde mijn camera meteen openmaken. De foto's heb ik gemaakt met mijn iPhone. Mijn vader wist wel hoe het moest met de lens enzo, want hij heeft ook een Nikon. Ik vond het wel jammer dat hij eerst nog moest opladen, want dat duurde ongeveer 1 uur. 


Mijn camera was eindelijk opgeladen. Ik ging meteen foto's maken van alles wat ik zag. Omg, deze camera is dood scherp. Zelf in het donker was het scherp! De flits is zo mooi.. 

Mijn nieuwe Nikon D3200.