W I N A C T I E

Hallo lieve lezers van mijn blog :) In dit artikel heb ik een winactie voor jullie! Dit is iets anders wat ik normaal doe, want normaal gesproken doe ik een winactie via mijn YouTube. Daarom is dit anders voor mij voor jullie ook?! Nu doe ik het gewoon via een artikel :) Het is een hele super leuke winactie, ik doe hem in samenwerking met smartphonehoesjes.nl Je hoeft er helemaal niet veel voor te doen. Het duurt ook helemaal niet lang om alles te doen! En als je het allemaal gedaan heb kun je echt iets supers leuk winnen. Dus lees snel verder!
shoptegoed*
Deze winactie is dus in samenwerking met de webshop smartphonehoesjes.nl! Dat is een webshop, en zij verkopen hoesjes voor deze telefoons: Samsung (de Samsung Galaxy S4 Active Hoesje), Apple, HTC, LG, Sony, Nokia, Huawei (Huawei Ascend P6 Hoesje) en de Blackberry. Dat zijn zowat bijna alle merken. Dus heb jij een van deze telefoon merken is dit een hele leuke winactie voor jou! 

Als prijs mag ik van smartphonehoesjes.nl een cadeaubon ter waarde van 15 euro op hun website weg geven. Dus dat betekend dat als jij gewonnen heb mag je 15 euro uitgeven alleen op de webshop van smartphonehoesjes.nl Dat is echt een hele leuke prijs! Ze hebben echt hele leuke hoesjes, omg. Ik zal wel even zeggen wat je daar voor moet doen :)

1: Je moet de pagina van smartphonehoesjes liken op Facebook.
2: Op mij geabonneerd zijn op YouTube.
3: Mij volgen op Bloglovin.
4: En natuurlijk een berichtje achterlaten dat je mee doet met je email adres zodat ik weet hoe ik je kan bereiken als jij gewonnen heb :)
5: Extra kans, door mij te volgen via Instagram mijn Instagram is pliese. 

Hier zal ik even de linkjes plaatsen waar je wat kunt doen: 
Om een berichtje achter te laten, kun je dat gewoon onder dit artikel plaatsen! Naar beneden scrollen en het dan invullen en verzenden. Heb je geen website? Doe het dan zo: klik op ''reageer als'' en klik dan ''Naam/Url'' in en vul je naam in je URL hoeft niet tenzij je een blog heb!!! Je kunt ook via je Google account inloggen. Doe het niet anoniem, en vergeet niet je email erbij te zetten waar ik je kan bereiken.


Ik vind het heel erg leuk dat ik deze winactie kan houden. Deel deze winactie ook via Twitter/Facebook!

De winactie is 12 oktober afgelopen. Dus op 12 oktober maak ik de winnaar bekend, via de mail of een artikel op mijn blog. Vul daarom een geldig email adres in!