OPI - Euro Centrale

Ik heb vandaag voor jullie 2 swatches van 2 lakjes uit de O.P.I Euro Centrale collectie. Het zijn 2 kleuren die ik heb geswached. Namelijk ''Suzi's Hungary AGAIN!'' en ''OY-Another Polish Joke!''. De namen van deze collectie vind ik heel erg leuk, ookal begrijp ik niet altijd de grap, hahah! Zijn het toch leuke namen. Klik hier trouwens voor mijn winactie. 

De foto van de O.P.I collectie is gemaakt met mijn spiegelreflex camera. Deze foto van mijn nagels niet.. Toen had ik mijn camera nog niet. Dus deze foto is minder mooi dan de andere.


Ik heb dit lakje 1 week op gehad. Zonder dat hij eraf ging, of stukjes eraf braken.. Mijn roze nagels zijn niet heel erg mooi gelakt. Daarvoor had ik namelijk glitters op mijn nagels dus zie je dat ook nog terug met mijn roze nagels. Verder vind ik de kleuren heel erg mooi!

Wat vinden jullie van deze kleuren?