Cutepolish: Nail art

Jullie kennen cutepolish allemaal wel? Ja dat denk ik wel. Zij heeft altijd hele leuke makkelijke meestal  nail art. Ik heb weer een nail art nagemaakt. Dat is eigenlijk al een hele tijd geleden dat ik een nail art van cutepolish na heb gemaakt. Ik zag echt heel veel leuke nail art's voorbij komen. Dus ik denk dat ik het nu weer vaker van cutepolish na ga doen, als ik weer eens geen ideeën heb. Ben je benieuwd welke ik gemaakt heb? Lees snel verder.

2 nagellakken bij deze nail art heb ik van iemand gekregen. De Essie heb ik gekregen van iemand en de Kleancolor (die komt wel uit Suriname). Natuurlijk wilde ik die gebruiken. Ik kwam een nail art tegen en ik dacht aaaaaah ja die wil ik na proberen. Dus dat deed ik ook:
Mijn middelvinger is wel een beetje verpest. Dat kwam omdat ik de top coat van Seche Vite had gebruikt, maar blijkbaar was deze niet meer goed? En gaf ook zwart af.... 

Hoe vinden jullie de namaak cutepolish nail art? :)