Trind: Cuticle Balsam

Waar ik soms echt een hekel aan heb... Aan droge nagelriemen. Vaak heb ik dat ook, maar meestal niet hahah. Op andere blogs van andere mensen zie ik ook af en toe van die meisjes die een nail art laten zien of een swatch dat zij droge nagelriemen hebben.. idk of ik dat ook heb, hahaha.  In dit artikel ga ik iets vertellen over de Trind Cuticle Balsam. Lees snel mee! (klik hier btw voor mijn WINACTIE) 

Goed, het meeste heb ik wel verteld in het stukje hierboven. Droge nagelriemen blijft vervelend. Er zijn vele oplossingen voor. Waaronder de Trind Cuticle Balsam gebruiken! De kleur is roze, maar als het eenmaal op je nagels/nagelriemen zit zie je er niks van. Het voelt wel koud aan, maar dat is niet erg. Ook een goed puntje is dat het niet plakt. Ik heb echt een hekel aan die producten voor je nagels die dan plakken, bleeeh
Nog een pluspunt ervan is, de balsam ruikt zooooo lekker! Ik kan niet goed zeggen waar het naar ruikt. Ik ben er heel erg tevreden over. Ik had al wel een keer een review over de Trind Cuticle Balsam geschreven, maar dat was ''het oude'' flesje. Deze is nieuwer. Ik merk er geen verschil in, deze is alleen iets meer roze van kleur (wat ik echt mooi vind).