Blog pakketje - 3x iPhone lenzen

Hoi, na een tijdje heb ik weer een pakketje gekregen voor mijn blog. Dit keer heeft het niks met nagellak te maken, maar met mijn telefoon. Ik vind foto's maken ook heel erg leuk om te doen. Dus heb ik 3 verschillende lenzen gekregen voor mijn iphone. Ja, dat kan lenzen voor je iphone :p. Het zijn 3 verschillende lezen, benieuwd? Lees dan snel verder.

In het pakketje zitten dus 3 verschillende soorten iPhone lenzen. Ik denk dat je de lenzen ook voor een andere telefoon kunt gebruiken, want je kunt het vast maken met een klemmetje.


Wat voor lenzen zitten erin? Je heb een macro lens, een fisheye en een groothoek lens. Ik ga hier sowieso een review over schrijven. Ik heb de lenzen ook al geprobeerd op mijn iphone en ze zijn zoooooo vet. Vooral de macro lens! Die maakt echt van super dichtbij hele scherpe foto's.

Op de foto hierboven zie je wat er allemaal in het doosje zit. Je zit hier maar 2 lenzen, dat komt omdat de macro lens en de groothoek lens op elkaar zitten. Ik ga zeker nog een review hierover schrijven zoals ik al zei, maar dan wil ik wel bepaalde dingen waar ik een foto van kan maken. Net al bij een fisheye lens moet ik wel iets ''moois'' hebben waar ik een foto van ga maken. Het pakketje heb ik gekregen van Phonelens.nl. Het product wat ik gekregen heb kun je vinden op deze pagina, klik hier. 

Zijn jullie benieuwd naar de review? En de foto's :)