Swatch: Trind - Sunset Orange

In de nieuwe collectie van Trind waren er 3 donkere kleuren en 3 wat lichtere kleuren. Met lichtere kleuren bedoel ik meer, 3 dezelfde soorten tinten kleuren. Ik vind deze kleur meer een kleurtje lijken van de boom blaadjes :) In de herfst (uh uh, want anders is het geen herfst collectie). 

 
De naam van dit lakje is Sunset Orange. Bij veel mensen spreekt de kleur oranje niet echt heel erg aan. Daar bedoel ik dan echt heeeeeeel oranje. Vroeger was dat mijn lievelings- kleur (en roze ook hoor) ;p. Nu houd ik ook niet echt heel erg van oranje. Deze kleur is wel heel erg mooi, met shimmer er in. Maar dan een glitter shimmer!

De kleur vind ik ook heel erg mooi op mijn nagels. Hij dekt ook heel erg snel. Met 1 laagje is het lakje al gedekt. Hoe vinden jullie kleur?