Swatch: Trind - Sea Green


Vaak heb ik geen lakjes die op elkaar lijken, maar deze kleur he wow hij lijkt heel erg veel op een kleurtje van Essie. Het kleurtje van Essie heet Trophy Wife, klik hier voor de swatch.  Je kunt nog niet goed zien dat deze kleur op de kleur van Essie lijkt, want je heb de swatch nog niet gezien :) Dus lees verder voor de swatch!

De kleur van Trind heet Sea Green en is van de herfst collectie. Toen ik als eerst dit kleurtje op deed dacht ik niet dat hij zou lijken op de kleur van Essie, maar omdat ik hem vlak daarna op deed had ik het pas door, haha.Ik vind deze kleur heel erg mooi bij de herfst passen, want het weer van nu is alleen maar regen, regen en regen... Dus daar past wel een donkere kleur bij! Hieronder een paar foto's van de kleur.
De kleur dekt binnen twee laagjes. Het valt mij op dat alle kleuren van Trind van deze collectie wel met 2 laagjes dekken. Niet dat ik ze allemaal al geswatched heb, maar toch een paar :p 

Hoe vinden jullie deze kleur?