Winactie | webshops in het pakket

In dit artikel alle webshops die mee hebben geholpen met de winactie. Het gaat tot nu toe super goed met de winactie, we hebben al veel mensen die mee doen! Daar zijn we heel erg blij mee, want wie wilt er nou niet een pakket winnen met een waarde hoger dan 650 euro? Benieuwd welke webshops er mee hebben geholpen? Kijk dan snel verder!

Beauty Lounge Laura is een gezellig en modern ingerichte schoonheidssalon in het centrum van Rijswijk. Deze salon is opgericht door Laura Endlich, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. De winnaar wordt heerlijk in de watten gelegd met een verwen gezichtsbehandeling van 60 minuten t.w.v 40 euro. Na afloop kruigt u een kopje thee of koffie met wat lekkers. U kunt telefonisch contact opnemen met het nummer: 0627658733. Nieuwsgierig wat er tijdens de behandeling gebeuren gaat: klik hier. 


www.bronxshoes.com
 www.colorswitch.nl
 www.instagram.com/gypsifashion www.happyhighheels.nl www.herome.nlwww.imdentity.nl

 www.la-bong.com www.ontwerpeencase.nl


 www.phonelens.nl


 www.saelshop.nl


 www.sans-online.nl


 www.fashionchick.nl/merken/414/soho-hearts/ www.studfabriek.nl


 www.trind.nl


www.vichy.nlwww.vistilo.nl

Dit zijn alle super leuke webshops die mee hebben gewerkt met de winactie. 

5 opmerkingen

 1. Wat tof! Ik ga ze allemaal bekijken. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke actie en wat een leuke blogs! Ook ik wil graag een kansje wagen, dus ik heb overal (verplicht en extra) aan meegedaan natuurlijk! Ik doe er alles voor om mijn winkansen bij jullie te vergroten! :)

  Groetjes van Anne van Hout

  e-mailadres: van_hout_anne@hotmail.com
  instagram: anniekje47
  bloglovin: annevanhout4
  youtube: Annenas47
  pinterest: anniekje47

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)