Nail art: Velvet

Velvet vind ik altijd wel heel erg leuk op mijn nagels. Het is anders, omdat niet veel meisjes velvet op hun nagels hebben. En ik vind het gewoon heel erg apart en zacht eruit zien (raar om te zeggen dat ik nu dus zachte nagels heb...) Lees verder om te zien hoe het eruit ziet. 


Bij velvet moet je wel goed oppassen dat je wel een goede kleur kiest voor de basis. Dus niet dat je je nagels geel lakt terwijl je velvet poeder paars is? :p Ik heb een bruine kleur van Catrice gebruikt. Daar zal ik nog een swatch van laten zien binnenkort.


Bij velvet moet je ook oppassen dat je eerst een laagje aanbrengt en die goed laat drogen. Daarna als je het velvet wilt aanbrengen zorg je ervoor dat je nog een laagje aan brengt en zorgt dat deze nog nat is en meteen het velvet aanbrengen. Het maakt niet uit dat het naast je nagel zit (zoals je ziet op de foto hierboven), want dat kun je er dan afhalen.


Je kunt het overige velvet met die kwastje (hier boven op de foto) eraf halen. Zo een kwastje kun je bestellen op Ebay, maar tuurlijk kun je ze ook kopen bij de Kruidvat. Een tijdje gelden had ik een set gekocht op Ebay met 15 kwastjes voor maar ongeveer 3 euro! Ik zeg wel een tijdje geleden, maar dat was volgens mij al meer dan een jaar geleden, haha.


Als je het overige velvet eraf haalt met een kwastje moet je oppassen dat je niet blaast. Ik had dat wel per ongeluk gedaan en toen zat mijn hele bureau onder de velvet -,- En geloof me, dat is echt irritant weg te krijgen!!!! Dus niet blazen :) Het handige aan velvet vind ik dat je er geen top coat over hoeft te doen, het is dus zo klaar. Natuurlijk moet je wel even wachten tot het een beetje droog is, maar zo lang wachten is het ook niet.


En nu heb je hele zachte nagels, haha. (Nee, serieus je heb nu echt zachte nagels!!)

Hoe vinden jullie mijn velvet nagels geworden?