New in: Pupa nagellak

Ik heb mee gedaan met een soort ''actie'' van skinpharma.nl  en ik heb een Pupa lakje gekregen. Ik heb nog nooit een lakje van Pupa gehad, dus ik ben ook heel erg benieuwd.Ik kan er op dit moment geen review over schrijven duhhh , want ik heb hem nog niet opgehad. Dus ook geen swatch. Zo benieuwd naar de kleur ben ik nou ook weer niet, want het is gewoon een rode kleur! Toch ben ik wel benieuwd hoe die lakt en snel droogt.


Het flesje vond ik toen ik hem eerst zag echt super klein, maar het kan zijn dat ik een ''mini'' heb gekregen. Super schattig zag dat er ook uit :p


Deze foto die je hierboven ziet vind ik echt super mooi gelukt. Dat komt denk ik door dat bokeh effect en zo wazig de achtergrond en heel scherp het lakje (niet bewerkt!!!) 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Pupa lakje?