Review: 3x iPhone lens

In dit artikel een review over een paar lenzen die ik heb gekregen voor mijn iPhone. Klik hier voor het unboxing artikel.  Ik ben er nog steeds super blij mee! Lees verder voor de review en de foto's. 

Ik zal wel eerst even laten zien wat er in het doosje zat.

Er zitten 3 lenzen in, fish eye, groothoek lens en een macro lens. Deze lenzen draai je vast aan een klemmetje wat er bij zit. 

Elke lens kun je er aan vast maken (elke lens die in het doosje zit). Je draait hem er gewoon af, en daarna kun je er eentje weer aan vast draaien. Dus dat is heel erg fijn dat je niet voor elke lens weer een andere klem heb. Dus dit is zeker een plus puntje!

Dan heb je de macro en de ''groot hoek lens''. Op de foto zie je dat deze aan elkaar zitten, dat klopt. De groot hoek lens (0.67x wide) zit aan de macro lens, omdat je anders geen scherpe foto kunt maken. Ik bedoel dat je geen foto kunt maken als je groot hoek lens niet aan de macro lens zit, dat gaat dan niet. Je kunt wel weer een foto maken als de macro lens los zit van de groot hoek lens en je de macro lens vast draait aan het klemmetje. Dan kun je gewoon een foto maken met de macro lens.


Zo ziet het eruit als de klem op je telefoon zit. Het leuke van die klem is, dat je hem ook op andere mobieltjes kunt gebruiken! En ook aan de voorkant, maar het is mooier als ie aan de achterkant zit :)

 Hier een paar foto's die gemaakt zijn met de lenzen:

Fish eye

macro lens
De foto's zijn op mijn telefoon veel scherper, maar dat komt omdat ik nu opeens de grootte verander.

Ik ben er heel erg blij mee en deze lenzen zijn zeker aan te raden!