Dag met Eva

Halloooooo allemaal! Vandaag een soort ''een dag uit mijn leven'' artikel, maar dan ''Een dag met Eva''. Eva is een goede vriendin van mij en zij heeft ook een blog, en afgelopen weekend (22 december 2013) was ik bij haar. En het leek mij ons  leuk om zo een artikel te schrijven. 


De dag begon allemaal met een paar foto's van random dingen in Eva haar kamer. Eva heeft namelijk een nieuwe camera gekocht en die wilde ik heel graag zien (je kent zulke verhalen wel ahha). Dus gingen we even foto's maken en de camera's vergelijken!


Na het maken van allemaal random foto's maken zijn we begonnen aan het ''echte'' werk! Wij gingen namelijk foto's maken van de extra producten die je kunt winnen met onze winactie. Daar komt verder deze week nog een artikel over. 

Heel random een statief zonder camera...... :')

Natuurlijk ook weer een filmpje opnemen, maar aangezien ik altijd vergeet wat ik moet zeggen ook al is het maar 1 zin..... Moesten we het vaak opnieuw filmen, haiefkjaijaofj


Het zusje van Eva en de vriendin van het zusje van Eva had cupcakes gemaakt. Ik vond ze echt super lekker. En natuurlijk moest daar ook een foto van worden genomen. Eva en ik maken van alles foto's, hahah! 


Na alles gedaan te hebben wat we moesten doen gingen we gewoon een beetje, chilluuuhn. Ook foto's maken wat niet een al te groot succes werd, he Eva! We kregen beide de slappe lach. En op een gegeven moment ging Eva helemaal stuk om niiiiiiiiiiiiks, want we waren gewoon allebei moe. Moe waarom? Ja gewoon moe, omdat foto's hebben gemaakt en omdat we gelachen hebben. 

Ook gingen we ''zingen'' of naja wat je zingen noemt. Het liedje wat ik vaak gehoord had die dag was Formidable, maar dan een cover van een meisje van TVOH. Dus Eva en ik gingen le Franse versie ''zingen''. Formidable, fooooooormidable fohohoormidable. 


Beetje het einde van onze dag gingen we de foto's bewerken en foto's doorsturen naar elkaar. Naja meer Eva de foto's naar mij. En dit is hierbij ook het einde van dit artikel. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden! Ik vond het wel leuk om dit te schrijven. En misschien vaker een dag uit mijn leven in foto's??? Ik heb een hele gezellige/leuke/coole dag gehad met Eva! <3

Hoe was jullie zondag?