Nail art | Kerst #1

Yaay, het is bijna kerst! Dus ook bijna vakantie en bijna 2014! Wat gaat de tijd toch super snel. Ik heb in dit artikel een nail art, met het thema kerst. Ik zal proberen er nog 2 te maken (2 Kerst nail art's). Deze nail art vind ik zelf heel erg leuk, en simpel om na te maken. Dus ben je benieuwd? Lees dan snel verder :)Ik zal wel eerst even laten zien op de afbeelding hieronder welke kleuren nagellak ik allemaal heb gebruikt. Het lijken misschien wel wat veel kleuren, maar dat valt reuze mee :p.


Wit - Bruin - Rood - Zilveren glitters - Rode striper - (En nog een zwarte striper)


Ik heb Rudolf op mijn nagels gemaakt. Zelf vind ik hem muaa geworden, omdat hij mooier had gekund alleen heb ik geen top coaahooot. Ik ga hem echt vandaag bestellen op internet! Ik wil een Seche Vite top coat, want die zijn zo fijn en laten je nagels snel drogen.


Ik voel me echt een hipster jongens, hahahhaa. Nee maar dat was meer een ''voor de grap, ik ben niet echt een hipster foto''. Ik hoop dat jullie het een leuke nail art vonden :)

Als je nog ideeën heb voor een andere Kerst nail art, laat jouw idee hier beneden bij de reacties achter!