Nail art | Kerst

Nog 1 dag en dan is het Kerst, yaaaaaay. Een paar artikels terug had ik een kerst nail art, maar nu ik er weer naar kijk vind ik die echt lelijk vergeleken deze, hahah! Bij deze nail art heb ik meer mijn best gedaan, want ik heb weer een top coat!!! Over mijn nieuwe top coat komt ook nog een artikel over. Benieuwd naar mijn Kerst nail art #2? Lees dan snel verder :)

Deze nail art is eigenlijk een samenvoeging (wow, dat woord klinkt zo slim wtf) van makkelijk en moeilijk. Er zitten 2 nagels tussen met een hele leuke aztec print! En ook nog een kerstboom, kerstverlichting en een nail art van een kerstsnoepje.


Zoals ik al had aangegeven in de inleiding van dit artikel is deze nail art mooier dan mijn andere kerst nail art ook al zeg ik het zelf :D. Een aantal ideeën van deze nail art komen van cutepolish. Ik heb deze nail art gisteren (23 december 2013) gemaakt en ik moest voor vandaag nog 1 kerst nail art online hebben!!!

Hoe vinden jullie deze kerst nail art?