Fijne Kerstdagen!

Goedemorgen allemaal, rond de kerstdagen is iedereen altijd zo vrolijk. Dat valt mij altijd heel erg op, hahah. Het enige jammere is met deze kerst is dat er helemaal geen sneeuw ligt :[. Dus daarom heb ik de sneeuw sfeer er een beetje bij gedaan bij het effect van de foto hieronder!

Foto, zelf gemaakt
Ik vind het echt heel erg jammer dat er geen sneeuw ligt nu... Want met sneeuw krijg ik meer een kerst gevoel nu heb ik niet een echt echt kerstgevoel. Ook weet ik niet echt zo goed wat ik nou eigenlijk wilde hebben voor kerst... Normaal weet ik wel wat ik echt graag wil hebben, maar ik het op dit moment niet echt iets nodig? Hebben jullie dat ook :p

Foto is van Tumblr

Foto is van Tumblr

Vorig jaar met de kerst was ik in Luxemburg, en de kerst daarvoor in London. Vandaag ga ik gezellig eten met mijn opa en oma :) En natuurlijk met mijn ouders & broertje! Wat ik deze kerst ga doen zeg ik nog niet, ik zal wel foto's maken en daar ook weer een artikel over schrijven! Misschien ga ik ook wel vloggen? Ik kijk wel, maar een foto artikel dat sowieso!!!!

Wat doen jullie deze kerst?