New in | Catrice - Gel top coat

Al een heeeeeele tijd moet ik een top coat kopen. Ik gebruikte weken lang helemaal geen top coat. Ja ik had wel verschillende top coat's, maar daar was ik niet tevreden over. Zo lang zei ik tegen mezelf  vanavond bestel ik een Seche Vite top coat. Maar heb het tot aan de dag van vandaag niet gedaan :[ Laatst liep ik de Kruidvat in en besloot ik een Catrice Gel top coat te kopen! Dus eindelijk een top coat.


Ik heb wel eens eerder een top coat van Catrice gehad, maar dan de fast dry top coat. Ik denk dat jullie die wel kennen. Die top coat droogt inderdaad snel je nagels. Dus als die top coat goed was, zou deze ook wel goed zijn.


En deze top coat heeft een ''Extreme High Gel Shine'' zoals je boven op het plaatje kunt zien. Ik vind het altijd mooi aan een top coat dat ze zo een mooie glans aanbrengen. Dat je dan je nagels al meteen ziet glimmen! Dat vind ik er super mooi uit zien. Dus ik ben heel erg benieuwd met deze top coat.


Deze top coat kun je onder andere kopen bij de Kruidvat of de Trekpleister voor 2.99 euro. Een review over deze top coat komt zeker nog.