Mijn top 3 | leukste nail art's

Een hele tijd terug heb ik ook zo een soort gelijk artikel geschreven met mijn favoriete nail arts die ik zelf heb gemaakt. In dit artikel laat ik zien wat mijn top 3 leukste nail art's zijn die ik zelf heb gemaakt. Eigenlijk had ik dit artikel in moeten plannen voor gisteren dat zou mooi hebben gestaan ''11-12-13'', hahah! Benieuwd naar mijn top 3? Lees snel verder.Als eerst begin in bij nummer 3, dan nummer 2 en vervolgens als laatste nummer 1! Op nummer 3 staat deze nail art. Eigenlijk is het niet een echte echte nail art, maar meer gewoon (ik heb er
eigenlijk gewoon geen woord voor wat het kan zijn). Naja, laat ik het gewoon houden op een nail art. Deze nail art staat op nummer 3, omdat ik er veel complimenten en vragen over kreeg. Natuurlijk is het zo raar dat het zacht is, dus geen wonder dat mensen er naar vragen. ''Mag ik je nagels aaien'', hahahha. Ja die vraag kreeg ik vaak.


Ik kon niet echt kiezen welke nail art ik op plaatst 2 zou zetten en welke op nummer 1. Ik denk dat deze nagels wel op nummer 2 horen, omdat ik nummer 1 toch net iets leuker vind. Deze nail art vind ik ook echt heel erg leuk gelukt. Volgens mij komt dit echt over zovan ''ik houd van al mijn nagels, en ik kan alles super mooi''. Maar zo bedoel ik het NIET, :). Dit is een beetje een donkere nail art met veel zwart, maar vaak is zwart wel mooi voor toffe nagels. Zeker zwart met een matte top coat *dat moet ik ook nog een keertje doen*.


Op nummer 1 staat toch deze nail art. Ik vind deze nail art nog net iets preciezer dan alle andere nail art's. Op mijn  duim heb ik trouwens ook tijgerprint. Dit was mijn super geweldige kuch kuch top 3 leukste nail arts die ik zelf heb gemaakt, van de afgelopen tijd. 

Wat is jullie leukste nail art?