Nails | pink and glitter

In dit artikel heb ik echt super leuke schattige nagels. Aangezien ik nog steeds geen top coat heb (die moet ik dit weekend echt bestellen!!). Heb ik nog steeds niet een echte nail art voor jullie... Zelf vind ik het wel leuk om een nail art te maken, maar omdat ik geen top coat heb drogen mijn nagels met een nail art niet snel genoeg. Maar deze nagels zijn echt heel erg schattig! Benieuwd? Lees snel verder :)Zo een soort nail art zag ik ook een hele tijd terug op tumblr. Misschien herken je deze nagels wel, want ik had ook een hele tijd terug zulke nagels gemaakt, maar dan met een neon roze kleur! Deze keer doe ik het met een hele mooie baby roze kleur van Kiko.


Het lakje van Kiko heeft niet echt een naam. Het is meer een nummer, en het is nummer 376. China Glaze  is het andere lakje van en heet Glistening snow. Echt zo een winter lakje!


Dit zijn mijn nagels dan. Op mijn middelvinger kun je zien dat de bovenkant er een beetje af gaat. Ik heb deze nagels inmiddels al 1 week op mijn nagels zonder een top coat. Vaak blijven mijn nagels heel lang goed terwijl ik tegenwoordig nog geen top coat heb op mijn nagels. Dus dat is wel cool :)

Hoe vinden jullie mijn nagels?