Nail art | Glitter en driehoek

Meedoen met een winactie t.w.v 650 euro via Annaliesnails, klik dan hier. 
Ik weer na een lange tijd een nail art voor jullie! En wat ben ik toch ook zo creatief in een naam geven voor een nail art neeee.  Tegenwoordig viel het mij op maak ik niet meer van zulke 'moeilijke' nail arts. Ik denk dat dat komt doordat ik geen tijd heb, maar omdat ik nu een hockey stop heb (vanwege de winter) heb ik meer tijd over voor leuke nail arts! Benieuwd naar deze nail art? Lees dan verder.


Als eerst ga ik jullie uitleggen hoe ik deze nail art gemaakt heb. Ik heb maar 1 foto met de nail art zelf op mijn nagels.. Ik heb er wel meerdere, maar toen waren mijn nagels lang en ik vind korte nagels toch iets mooier dan lange nagels. Eerst was ik van de ''lange'' nagels, maar korte nagels vind ik nu wat fijner, idk waarom. 


Als eerst lak je al je nagels behalve je ringvinger en wijsvinger een zalm kleurtje. En je wijs en ringvinger een paarse kleur. 


Vervolgens spons je licht met een roze kleur over het paarse deel, en over dat roze gesponste gedeelte weer rood. Dat rode moet dan ook weer gespont zijn. Ik heb nog een paarse kleur van OPI gebruikt, maar aangezien deze niet echt nodig was gebruik ik deze ook niet in de uitleg. Bij alle nagels die niet gespont zijn, doe je er een laagje glitters over. 


Je kunt kiezen om ook een drie hoekje te maken en daar boven weer een driehoekje en wat rood er tussen te laten, maar dat hoeft niet per se. Al vond ik het wel mooier met driehoekje. De foto hierboven is gemaakt met de 50 mm lens! 

Hoe vinden jullie deze nail art?