WINACTIE | update filmpje

In dit artikel een extra post wat hoort bij de grote winactie. Heb je geeeen idee welke winactie? Klik dan hier. Ben je benieuwd wat er nog qua extra spullen bij zitten? Lees dan snel verder :)


Als eerst wil ik nog even zeggen dat er nog 1 product bij hoort en dat is een kortingsbon van de webshop colorswitch. Dus de webshop www.colorswitch.nl moet er nog bij. Zij hebben ons een kortingscode voor jullie gegeven :) Ook zit er nog een super coole iPhone lens bij. Deze komt van de webshop www.iphonelens.nl. Ik heb al een keer eerder samen gewerkt met die webshop en als je mijn review wilt lezen, klik dan hier.  Verder zit er nog bij een beautybehandeling van de webshop www.thebeautyloungelaura.nl. Bekijk het filmpje in HD voor mooier beeld. Als je het filmpje niet kunt kijken, klik hier. 

4 opmerkingen

 1. Hey, even een vraagje, weet je misschien een app waarmee je zegmaar van die stukjes kunt filmen als bij instagram, dus filmen stoppen filmen stoppen. Weet je er misschien een?

  x nicole

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. volgens mijn als je bij apple store intypt video dat je heel veel van dat soort apps ziet

   Verwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)