HAPPY NEW YEAR

Heeeeeeey, ik ben 3 dagen te laat maar wat maakt dat uit ;p. Ik was een aantal dagen in Duitsland en daarvoor 3 dagen in België :) Ik heb in België gefilmd dus daar komt ook een filmpje van online. Met oud en nieuw was ik in Duitsland. In dit artikel vertel ik kort wat ik daar gedaan heb. Meer weten? Lees snel verder.


In dit artikel ga ik dus kort vertellen wat ik gedaan heb met oud en nieuw. Het is niet heel bijzonder, maar ach. Ik wilde eigenlijk alleen een artikel plaatsen met ''happy new year'' en jullie een gelukkig nieuw jaar wensen, maaaaaar dat is het artikel zo kort.. Zoals ik zei vierde ik oud en nieuw in Duitsland bij mijn familie daar. 

Natuurlijk zoals iedereen gingen we wachten tot 0000 en toen proosten en gewoon het bekende verhaal. Daarna deden wij een soort van spelletje. Nee geen familie spel, maar iets anders. Eerlijk gezegd weet ik de naam niet hoe het heet. Het is de bedoeling dat je een figuurtje uit kiest (ik had er 2) en dat figuurtje houd je dan boven het vuur tot het helemaal waterig is. Zodra het waterig is gooi je het zo snel mogelijk in een bak met water. Vervolgens pak je het eruit en kijk je wat voor figuurtje het is. Als je heb gekeken op wat je het vind lijken, kijk je naar de naam kaart en staat daar een betekenis achter!


^^ Ik had die twee figuurtjes en later werd het zo (nadat het boven het vuur is gebleven ↓)Mijn handen zijn nog een beetje nat, omdat ik het net uit het water heb gehaald. Ik vond het een beetje op een ei lijken :p. Maar goed, na dat we dit dus hadden gedaan gingen we vuurwerk afsteken. Niet echt vuurwerk, vuurwerk maar gewoon vuurwerk hahaha. Beetje van die kleine dingentjes.


Hoe was jullie oud en nieuw?

En natuurlijk een gelukkig nieuw jaar!