NAIL ART

Met dat prachtige lakje van P2 (de roze kleur) heb ik een nail art gemaakt. Op mijn telefoon had ik een nieuwe app gedownload  een teken app  dus ging ik allemaal dingen tekenen die ik op mijn nagels kon maken. Ik had een ''ontwerp'' gemaakt en wilde ik die dus op mijn nagels proberen. Benieuwd? Lees dan verder.

Deze nail art heb ik gemaakt met folie. Ik ben zo stom geweest alle foto's te verwijderen van mijn camera.. Dus heb ik geen foto van de folie die ik gebruikt heb. Ik heb wel nog een filmpje die ik ooit gemaakt had. Klik hier voor het filmpje.  Ik moet echt meer nail art filmpjes opnemen..... Maar goed. De nail art is zo geworden:


Hoe vinden jullie deze nail art geworden? 

2 opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)