SWATCH | P2 - 060 Strict

Hoi, in mijn shoplog van een tijdje terug uit Duitsland hadden jullie misschien ook gelezen dat ik een nieuw P2 lakje gekregen had van mijn nicht. Het was een P2 lakje met zo een sand finish. Dat als je het gelakt heb, een beetje korrelig er uit komt te zien. Benieuwd of het echt zo een effect heeft? Lees dan verder. Ik heb een week lang met deze kleur op mijn nagels gelopen, zonder top coat en de hele week is deze mooi op mijn nagels gebleven. Meestal blijft bij mij mijn nagellak ook een week mooi op mijn nagels zitten. Terwijl nagellak bij veel mensen die ik ken er heel snel af gaat :p.


Dit is hem dan. Op de foto kun je niet heel goed zien, maar het heeft inderdaad een sand effect! Het was wel irritant om de nagellak eraf te halen, want het zijn als het ware glitters. Glitters gaan er ook moeilijk af :)

De kleur zelf vind ik super mooi! En deze nagellak droogt ook snel, dus dat is wel top.

Wat vinden jullie van deze nagellak?