NEW | Tamron 18-200mm lens

Gisteren (zondag 23-02) ben ik samen met mijn vader naar Amsterdam gegaan. Wij zijn naar de winkel Kamera express geweest om daar te kijken voor een nieuwe lens. Ik wilde al een tijdje een nieuwe lens hebben dus ben ik even wezen kijken op internet wat een leuke lens zou zijn. Het is de 18-200mm lens geworden.
Mijn vader en ik zijn naar Amsterdam gegaan naar de Kamera Express. Het was echt super druk, btw. Ik zag super veel lenzen staan, wow! Heel veel gigantische lenzen, maar de prijzen...super duur! Naja daar kwam ik niet voor. Ik kwam voor de Tamron 18-200 mm. Gelukkig hadden ze hem nog. Ik vroeg of ik wat ''proef foto's'' mocht maken en dacht mocht. Dus ging ik naar buiten, voor de winkel heel random foto's maken van allemaal random dingen.

Het was eigenlijk wel een beetje gênant, omdat er zoveel mensen langs liepen en ik wist echt niet waar ik foto's van moest maken... Uiteindelijk is het hem geworden. Eigenlijk kun je bijna wel alles met deze lens, want je kunt ver inzoomen en hij begint op 18 mm dus dat is wel handig voor als je op vakantie gaat.


Zoals ik al zei is het een Tamron lens. Dus vandaar staat er ''tamron'' op het dopje en geen Nikon. Tamron maakt lenzen voor de Nikon en ook voor de Canon volgens mij, maar deze is speciaal voor de Nikon. Dit is een vrij grote lens als je hem uitzoomt op 200mm:


Ook kreeg ik er een zonnekap bij. Dat is een soort dop tegen de zon. En deze kun je gewoon op de lens klemmen en je kunt hem ook zo draaien dat de ''kapjes'' naar binnen steken.


Als laatst heb ik nog een foto hoe mijn camera eruit ziet met de lens erop! Deze foto is gemaakt met mijn iPhone 4s, want ik kon niet echt een foto maken van mijn camera met mijn camera :p.

Eigenlijk is de foto nog best scherp, of naja hoe ik hem op dit moment zie haha! Ik ga deze vakantie lekker veel foto's maken en natuurlijk genieten van mijn vakantie :)

Wat gaan jullie deze vakantie doen?