NAGELLAKSTASH

Al een tijdje zei ik ''ja ik ga mijn nagellak stash filmen'' en elke keer had ik het niet gedaan. Vorige week heb ik dus eindelijk mijn nagellak stash gefilmd! Wil je weten wat voor nagellak ik nu allemaal heb? En hoe mijn stash eruit ziet? Lees dan snel verder! [wat je hier op de foto ziet is niet al mijn nagellak, dit zijn alleen mijn nagellakrekken].Mijn vorige nagellak stash filmpje was van vorig jaar 11 april, als je dat filmpje wilt bekijken klik dan hier.  Ik had toen nog maar net mijn tweede nagellakrek volgens mij dus was mijn tweede rek niet helemaal vol, maar nu wel. Trouwens, wat jullie op de foto zien is niet al mijn nagellak. Ik heb eerst mijn nagellakrekken gefilmd en vervolgens zien jullie nog een aantal Trind en O.P.I nagellakken die dus niet meer in mijn rek passen. 


Ik heb het een beetje ''kort'' gehouden, want ik vond het niet nodig om een filmpje van 10 minuten te hebben. Dus als jullie vragen hebben hoe een bepaald lakje heet kunnen jullie het vragen in de reacties hier beneden of reageren op mijn YouTube filmpje!

Hoe ziet jullie nagellak stash eruit?